Close

OVER ONS

Het kan anders

Wanneer je gaat shoppen, laat je meestal eerst een ontwerp maken door de verkoper. Pas nadien – voor de bestelling en de plaatsing van de keuken – komt een opmeter of binnenhuisarchitect ter plaatse om de juiste afmetingen te checken. Maar het kan altijd gebeuren dat een radiator in de weg staat, of een ontwerp niet mogelijk is door vele factoren.

Unieke aanpak

Keukenbaron hanteert daarom een unieke aanpak, het omgekeerde traject. Eerst een intakegesprek bij de klant zelf, om vervolgens verder te werken aan een ontwerp. Zo kunnen we exact rekening houden met lichtinval en andere factoren. Dan pas volgt er een 3D-simulatie en een vervolggesprek. Uiteraard kan je jezelf eerst komen insprireren in onze ontwerpstudio.

keukenkast keukenbaron

Maatwerk

Voor de productie werkt Keukenbaron samen met de 2e grootste keukenproducent van Duitsland, een ambitieus bedrijf. Maatwerk loont altijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deuren die tot over de plint lopen of deuren met een betonlook waarop een echte laag beton is aangebracht. Onder andere Bosch, Siemens, Neff, Samsung, Beko, Bauknecht, Miele of Novy zijn merken waarop Keukenbaron beroep doet voor voor de toestellen.

Tevreden gezichten

Bovendien schenken we veel aandacht aan klantenservice. Tenslotte is het voor de klant een hele investering die vele jaren dient mee te gaan. We komen de keuken ook persoonlijk opleveren en genieten telkens weer van de lach op de vele tevreden gezichten! Bij Keukenbaron krijg je kwaliteit met de laagste prijsgarantie.

 

Je koopt gewoonweg geen keuken zonder eerst te luisteren naar Keukenbaron. Aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken. Je gaat versteld staan van onze prijzenpolitiek!

 

Vindt je toch uw keuken ergens anders goedkoper? Dan krijgt u het verschil +10% terug. Vraag achter onze voorwaarden.