Close

De beelden van de overstroming in het getroffen gebied staan ons op het netvlies gebrand. Meteen groeide het idee om jullie als keukenbouwer tegemoet te komen in de vraag naar keukens voor ieder budget. Onderhandelingen met onze leveranciers levert op dat we keukens kunnen aanbieden aan ongeziene prijzen, met – gezien de huidige marktomstandigheden – relatief korte leveringstermijnen.

Keukenbaron voorziet eveneens grote groepskortingen voor inwoners van de steden waar de ramp plaats vond. De keukens worden geplaatst door ons ervaren keukenteam en indien nodig wordt jouw huidige keuken gratis verwijderd uit jouw woning.

Keukenbaron is de koploper in Vlaanderen, met een onberispelijke service (ook na verkoop) en heeft een ruim aanbod dat volledig kan worden gepersonaliseerd, inclusief kwalitatieve keukentoestellen. Wens je een voorlopige oplossing, of eerder een realisatie op lange termijn? Keukenbaron heeft het allemaal, zodat je opnieuw kan genieten van jouw dagelijkse behoeften.

Graag komen we ter plaatse, zodat we de huidige situatie kunnen inschatten, en om jouw wensen te verkennen in een vrijblijvend gesprek. Maak gebruik van onderstaand formulier, zodat we telefonisch contact kunnen opnemen.

Graag worden we één van de partners waarop je kan rekenen in de heropbouw van jouw nieuwe toekomst. Namens team Keukenbaron wensen we jou veel moed en hopen op een fijne samenwerking.