Close

WERKWIJZE

Kent je dat gevoel: je komt binnen in een keukenzaak, wilt rustig rondkijken en ideeën opdoen, maar wordt meteen bij de lurven gevat door een gladde verkoper die je verder zal ‘begeleiden’.
Bij de Keukenbaron kijk je rustig rond en stel je vragen wanneer het je u past. Bij interesse maken we eerst een afspraak bij u thuis.

Streef naar jouw eigen verlangen

Een keuken kies je best in jouw eigen ontspannen thuisomgeving, want keukenbaron komt tot bij jou. Uiteraard kan je jezelf eerst komen inspireren in onze showroom. Voor keukenbaron is het een evidentie om keukens te ontwerpen die de tijd moeiteloos trotseren. Een juiste afweging van materialen, kleuren en vormgeving dragen hiertoe bij. Dergelijke keukens verliezen met de jaren niets van hun uitstraling. Keukenbaron creëert voor u een woonkeuken met persoonlijkheid, rust en een warm thuisgevoel. Een plek met cachet, een plek met een ziel.

De unieke werkwijze van Keukenbaron volgens stappenplan

1. Afspraak

Wij maken een afspraak bij u ter plaatse om het project te bespreken. Dat kan via een bezoek aan de showroom, telefoongesprek, e-mail of maak hier een afspraak via de website.
 

2. Materiaalkeuze

Onze keukenexpert komt op het door jou gekozen tijdstip langs, wanneer het voor jouw past. We luisteren aandachtig naar jouw noden en wensen, en bekijken samen de mogelijkheden in functie van de beschikbare ruimte en budgettaire mogelijkheden.
 

3. Offerte

Op basis van onze notities maken wij een eerste 3D-ontwerp van de keuken op basis van jouw dromen. Wij luisteren naar uw wensen, maken een prijsofferte en na uw goedkeuring gaan we van start.
 

4. Vervolgafspraak

Zodra ons ontwerp klaar is, nodigen we u uit in onze keukenontwerp studio. We bekijken samen ons voorstel, bespreken mogelijke aanpassingen en schaven bij tot we het beoogde resultaat bereiken: jouw droomkeuken. In onze keukenontwerp studio zijn een aantal keukenopstellingen om u de kwaliteit en alle kleuren en materialen te laten zien en te voelen.
 

5. Beslissing

Ga je met Keukenbaron in zee, dan starten wij meteen alle voorbereidende werken zodat je twee maanden later kunt genieten van jouw droomkeuken.
 

Garantie en onberispelijke service na verkoop

Keukenbaron staat bovendien gekend voor zijn top service (ook na verkoop). Bovendien geniet je van een ruime garantietermijn op jouw keuken!